loading
arrowUp

Náš tým

Pavel Houdek

šéfkuchař

Šéfkuchař Pavel Houdek má za sebou dlouholetou kariéru jako Executive Chef v Infinity restauraci, Theatro – Karlínské hudební divadlo a Restaurace Golf Hostivař. Také působil dlouhá léta jako šéfkuchař v Café Louvre a prošel také tříměsíční stáž u světoznámého šéfkuchaře Gordona Ramsyho v jeho restauraci Maze v Hotelu Hilton. Člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR a dále člen gastro teamu Bidvest s kterým získal několik prestižních ocenění na světových soutěžích.

Jan Antoš

šéfkuchař

Od dubna 2011 do října 2015 kuchař v hotelu Chateau Mcely restaurace Piano nobile. Od ledna 2011 kuchař Italská restaurace Tratoria Turbanti. Od května 2010 do ledna 2011 šéfkuchař-zámecka restaurace Armonia Brandýs nad Labem-staročeská kuchyně,francouzská kuchyně

Petr Bušanský

someliér

Profesionální someliér, který se nám stará o vína značky Hruška. Připravuje pro Vás ta nejlepší vína, aby propojení chutí s jídlem byl dokonalý gurmánský zážitek.

bg
iconBílý Páv
Restaurace
U Cukrovaru 655/7
294 71 Benátky nad Jizerou
IČO
icon+420 737 130 064
icon info@bilypav.cz
iconBílý Páv
Hotel
U Cukrovaru 655/7
294 71 Benátky nad Jizerou
IČO
icon+420 731 160 589
iconinfo@hotelbilypav.cz